BROET Studio

De BROET studio is het gehele jaar open zodat de ruimte gebruikt kan worden voor talentontwikkeling.

BROET Studio biedt de faciliteiten om de ruimte optimaal te gebruiken. We coördineren verschillende ruimtes, adviseren en organiseren wanneer het bijv. gaat om screenings en presentaties, bieden technische ondersteuning, beheren apparatuur en de ruimte wanneer deze als werkplek wordt ingezet. De volgende activiteiten zijn mogelijk:

• productie-bijeenkomsten (pre t/m post-productie)

• audities cast

• gebruik filmsets

• screeners/presentaties in BROET Bioscoop

• gebruik werkplekken

Je kunt onze ruimte gebruiken. Voor een paar uur. Of voor een dag. Voor een meeting. Een brainstormsessie. Een presentatie. Filmopnames. Of kom met een andere bestemming. BROET Basement bestaat uit: de grote zaal met 40 (of meer) stoelen, een knus bioscoopje met 30 stoelen (of meer), de BAR BISTRO met 30 zitjes/banken (of meer) óf een sjieke hotelsuite. Bij ons huur je alles-in-1.

'Einstein was here..’
Natlab staat wereldwijd bekend als het voormalige Natuurkundig Laboratorium van Philips en hier kun je zeggen: ‘Einstein heeft hier nog gestaan’, of ‘de cd werd hier uitgevonden’. Daar is dan niets van gelogen. En waar hebben al die experimenten toen plaatsgevonden? In de kelder natuurlijk! De creativiteit is hier voelbaar.

Interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.